El gran descobriment sobre Gnu/Linux

Hola bona tarda, podriem dir que hi han molts blogs , i és cert sobre Gnu/Linux o sobre qualsevol sistema operatiu de Unix*.

jo porto un any provant alternatives a windows , moltes distros amb 12 mesos però sempre amb paqueteria deb. , i ahir em va donar la llum per canviar de distro i posar-me a alguna que tingui paqueteria rpm, i bvuscant i buscant vaig veure que tan fedora com mandriva ( antiga mandrake)l’utilitzen de manera gratuita, ser que a mandriva hi ha una versió de pagament ( power pack) , que porta més advantatges , com suport a 18 mesos per exemple,cossa que debian no ho fa ni ubuntu tampoc ja que aquesta ultima conté una versio LTS de llarga duració.

Aixó ho trobo bastant a faltar , també he de dir que mandriva al ser una distro amb i586 he notat una forta eficaçia i velocitat.

Realment és una bona distro , jo la recomano , he experimentat un canvi brutal , sencillament cada dia són més originals aquests de mandriva , arribara el dia que distros de linux superaran a les de windows en quan a facilitat, perque en quant a seguretat ja ho han fet…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s